HET BUREAU VOOR DE NIEUWE
GENERATIE HR PROFESSIONALS EN
RECRUITERS

“Wij bemiddelen in interim HR functies en recruiters. We werven, selecteren en headhunten het beste talent van Nederland voor de mooiste projecten. Sparkle HRM faciliteert haar HR professionals en recruiters met de beste tools, middelen en ondersteuning om de opdracht uitmuntend uit te voeren. Dit in combinatie met de ervaring van onze professionals maakt het verschil. We bring you a Sparkle.

1920X750- V02Artboard 1

SparkleHRM Professional

Portrait of beautiful cheerful girl smiling and looking at camera. Happy african woman in casual standing on blue background. Brazilian stylish woman with crossed arms and curly hair isolated with copy space.

Sparkle Recruitment Specialist

Ben jij een Sparkle?

Je bent goed opgeleid en gespecialiseerd in HR of recruitment? Je hebt het allemaal in je en je bent er klaar voor om met je talenten aan de slag te gaan? Dan is dit een mooi moment om kennis te maken met Sparkle HRM en Sparkle Recruit!

Sparkle HRM begrijpt wat de huidige generatie HR professionals wil en geeft hier ondersteuning aan. Zijn voor jou flexibiliteit, work-life balance, meerdere dingen doen, onafhankelijk zijn en iets doen wat er echt toe doet, ook zo belangrijk? En laat je je bij jouw administratie graag professioneel en goed ontzorgen? Dan is de Sparkle HRM community echt iets voor jou! Ons netwerk bestaat uit zo’n 15.000 HR professionals.

Sparkle HRM logo

Dream big,
Sparkle more,
Shine bright!

Sparkle HRM B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@sparklehrm.nl