Over ons

De missie van Sparkle HRM is ieder inlenend bedrijven van grote toegevoegde waarde zijn. Ieder bedrijf dat een Sparkle op HR of als recruiter inleent, zal dit ervaren als het beste wat hen heeft kunnen overkomen. Door de duidelijke vooraf opgestelde projectomschrijving weet een bedrijf wat er zal worden geleverd en binnen welke termijn. Een project met een kop en een staart, uitgevoerd door professionals die dit al meerdere malen hebben gedaan.

Onze professionals zijn zelfstandig ondernemers of worden voor de duur van het project gedetacheerd. Zij maken het verschil doordat ze alleen doen waar zij goed in zijn en energie van krijgen. Het is onze ambitie om door onze onderscheidende propositie met zelfstandige professionals één van de meest succesvolle, innovatieve en ondernemende spelers te worden op het gebied van HR gerelateerde projecten.

Franchise

Sparkle HRM hanteert een heel ondernemend model. Zo werken wij in iedere provincie van Nederland met twee business partners/franchisenemers. Deze business partners zorgen in zowel de blue als white collar segment dat de HR professionals en recruiters bij de juiste opdrachtgevers tewerkgesteld worden. Doordat onze HR professionals en recruiters financieel profiteren van het succesvol uitvoeren van een opdracht, hebben wij niet alleen een zeer hoog uitvoeringsniveau, maar ook het meest ondernemende franchisemodel van Nederland. Wie kan delen, kan vermenigvuldigen.

Sparkle HRM logo

Dream big,
Sparkle more,
Shine bright!

Sparkle HRM B.V.

Agata de Bruynkade 22
3059 SE Rotterdam
KVK: 81164165
IBAN: NL63INGB0006607787
Tel. +31 (0)6-22474845
E. contact@sparklehrm.nl